Een ogenblik geduld a.u.b.

Proclaimer

Van de gemeentelijke informatie op deze website mag u het volgende verwachten:

  • de informatie op de site is correct en actueel
  • we schrijven leesbaar en begrijpelijk
  • voor reacties van bezoekers gelden de gemeentelijke servicenormen.

Verder mag u verwachten dat andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen door ons als nuttig zijn beoordeeld. Uiteraard kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de exacte inhoud van die websites.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Apeldoorn behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruikmaken, vul dan het contactformulier in.

Browsers

Wij adviseren één van de volgende browsers te gebruiken:
Microsoft Edge (vanaf versie 12)
Mozilla Firefox (vanaf versie 3.5)
Google Chrome (vanaf versie 30)

PDF

Sommige rapportages op deze website zijn in PDF-formaat. PDF is een bestandsformaat dat ontwikkeld is door Adobe. Om PDF-documenten te kunnen bekijken moet u beschikken over Acrobat Reader, die u gratis kunt downloaden op www.adobe.nl.

Aansprakelijkheid

De gemeente Apeldoorn stelt de inhoud van de thema’s, monitoren en andere informatieproducten met de grootst mogelijke zorg samen. Dit is echter geen garantie dat de onderliggende data volledig, accuraat en juist zijn. De gemeente Apeldoorn sluit iedere aansprakelijkheid uit voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, op enige wijze ontstaan door en/of voortvloeiend uit elk gebruik van deze datasets, waaronder ook – maar niet alleen – handelingen van een gebruiker van de datasets die op welke manier dan ook zijn ingegeven door de hier geplaatste informatie.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u een fout op apeldoorn.incijfers.nl of ontbreekt er naar uw idee informatie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij stellen uw reactie op prijs (zie onderaan deze pagina) en doen ons best de site hiermee te verbeteren.

Digitale klokkenluidersregeling (Responsible disclosure)

De gemeente Apeldoorn hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Door het maken van een melding verklaart u zich als melder akkoord met;de afspraken over Responsible disclosure en zal de gemeente Apeldoorn uw melding afhandelen. Lees meer over Responsible disclosure.

Reageren

Heeft u vragen of wilt u reageren op de tekst van deze proclaimer? Vul dan het contactformulier in.