Een ogenblik geduld a.u.b.

Apeldoorn in cijfers vernieuwd

door Hing Cheung Li

Welkom op onze nieuwe pagina. Feiten en cijfers op buurtniveau worden nu thematisch en eenvoudig beschikbaar gesteld.

 

Voor bestuurders, bewoners, bedrijven: wanneer u statistische gegevens nodig heeft, bent u op de nieuwe Apeldoorn in Cijfers op de juiste plek.

Deze site vervangt de oude niet, het is een toevoeging op de oude Apeldoorn in Cijfers. Wanneer je op de tegels doorklikt kom je daar uiteindelijk terecht. Er is een etalage gebouwd, de winkel is nog steeds hetzelfde. De oud website is ook te bereiken via de knop Databank.

Wat nieuw is, is deze landingspagina en de thema’s die kernachtig worden weergegeven. Ook is er voor het eerst de mogelijkheid om je aan te melden voor het Bewonerspanel van Apeldoorn. Meer informatie daarover leest u hier.

Waarom?

We hebben veel informatie op wijk- en buurtniveau. Op de oude website was dit niet eenvoudig om te vinden. We hoorden dit van gebruikers, en merkten het nog meer aan de niet-gebruikers. Daarom hebben we de informatie toegankelijker beschikbaar gemaakt.

Tegels

De indicatoren zijn per thema gerangschikt op de tegels. Achter elke tegel zit een pagina waarin het thema kernachtig wordt weergegeven in grafieken, diagrammen en graphics. Daarnaast zijn onze monitors hier opgenomen. Alles bij elkaar, wel zo handig!

Zoeken

De indicatoren, thema’s en monitoren zijn doorzoekbaar via de zoekbalk. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven.

We hopen dat onze informatie met deze nieuwe website nog beter wordt gebruikt. Heeft u verbeterpunten, tips of complimenten, neem dan contact met ons via de Contactknop.